Skip to content

HITNE INTERVENCIJE STRUJA - ELEKTRIČAR ZAGREB

 

Imate problema s elektro instalacijama u kući i potreban vam je električar? Profesionalac za hitne intervencije na struji i elektro instalacijama u Zagrebu je raspoloživ 0-24h.

Zašto Hausmajstor?

 • Na raspolaganju 0-24h za hitne intervencije na struji
 • Profesionalan i stručan majstor
 • Garancija brzog odgovora
 • 30 godina iskustva i brojni certifikati
 • Unaprijed definirane cijene bez skrivenih troškova – pogledajte cjenik.
Električar Zagreb - Hitne intervencije


Specijalist za hitne intervencije i elektro popravke na raspolaganju vam je na području cijelog Zagreba i okolice.
Nazovite odmah ukoliko imate problem s elektro instalacijama i trebate hitnu intervencije na struji! Sav potreban alat i većina zamjenskih dijelova je raspoloživa odmah.

Stručnjak za hitne elektro intervencije dostupan 24/7

Električni kvarovi na fid sklopkama, rasvjeti, prekidačima i utičnicama, izgaranje osigurača ili kratki spojevi na instalacijama i uređajima mogu se dogoditi bilo kada i bilo kome. Budite oprezni pri rukovanju s električnim instalacijama, jer DIY spajanje električnih uređaja na instalacije i samostalni električarski popravci mogu biti jako opasni! Najbolje bi bilo da rukovanje strujnim instalacijama prepustite stručnjaku kojem možete vjerovati.

Certifikate koje posjedujem možete vidjeti na stranici O meni. Među ostalim, stručnjak sam i za niskoenergetsku i pasivnu gradnju te obnovljive izvore energije pa i tome možemo razgovarati. Komentare i pohvale mojih klijenata možete pogledati na stranici komentara. Hausmajstor vam pomaže riješiti sve vaše probleme sa strujom koji se mogu pojaviti u bilo koje doba dana ili noći. Ako je situacija hitna i opasna, NAZOVITE ODMAH!

Alati za električara

Usluge hitnih intervencija na struji i elektroinstalacijama

Postoji cijeli niz usluga koje pružaju električari pri izvođenju elektroinstalacija, ali samo kvalitetan i iskusan majstor za struju može brzo prepoznati gdje i kako se dogodio kvar na električnoj instalaciji i uređajima. Potrebno je imati puno iskustva u hitnim intervencijama kako bi se znali i mogli eliminirati mogući uzroci kvarova te pronaći točan uzrok problema. 

Na primjer, kada fid sklopka radi dobro, štiti vas od potencijalno smrtonosnog električnog udara. Međutim, ako ona učestalo izbacuje, to je znak da vjerojatno imate neki kvar na električnim instalacijama i uređajima ili imate loše postavljene instalacije struje u kući. U tom slučaju, potrebno je zvati električara da vidi u čemu je problem, jer ste u opasnosti od strujnog udara ili požara. Može biti da je i fidova sklopka neispravna i stalno iskače, pa je fidovku potrebno zamijeniti. Zamjenu fodovke svakako prepustite iskusnom električaru.

Specijalist za hitne elektro intervencije mora imati iskustvo i znanje o raznim vrstama elektroinstalacija te svim tipovima osigurača, o FID sklopkama i razvodnim ormarima te svim uređajima na struju.

Usluge koje u sklopu hitnih intervencija radim su sljedeće:

 • Pronalaženje kvarova na elektroinstalacijama i električnim uređajima
 • Popravljanje električnih instalacija u kući
 • Popravljanje oštećenih kablova i žica
 • Zamjena i spajanje prekidača (za svjetlo i drugo)
 • Zamjena i spajanje utičnica
 • Zamjena i spajanje fid sklopke (fidova sklopka)
 • Testiranje i zamjena osigurača
 • Pronalazak kratkog spoja na električnim instalacijama u uređajima

Posjedovanje iskustva, ali i raznog električarskog i monterskog alata omogućuje mi obavljanje ostalih sitnih elektroinstalaterskih poslova kao što su montaža rasvjete i lustera, utičnica i prekidača, spajanje raznih uređaja na elektroinstalaciju i slično.

Elektičarski popravci Zagreb

Visoko kvalificirani majstor i zadovoljni klijenti

30 godina iskustva i cijeloživotno obrazovanje u raznim područjima građevinarstva, instalacija, tehnike i rada s klijentima, omogućilo mi je pružanje visokokvalitetne usluge kućnog majstora i hitnih intervencija. Sposoban sam rješavati razne probleme - od strujnih i plinskih do vodenih. Na mene uvijek možete računati za sve hitne kućne probleme ☺

Bilo da se radi o spajanju lustera i utičnice ili o zamjeni fidove sklopke na glavnom razvodnom ormaru, garantiram vam da ću sve čega se primim odraditi stručno, savjesno i pedantno, po unaprijed definiranoj cijeni rada i bez skrivenih troškova. Ako tražite preporuku za električara u Zagrebu, komentari mojih klijenata najbolje govore o meni i mojem radu.

Budite sigurni i prepustite svoje probleme sa strujom i elektroinstalacijama profesionalcu za hitne intervencije na području Zagreba i okolice.

Najčešća pitanja u vezi usluge električara

1. Kada nazvati električara za hitne popravke?

Uvijek nazovite električara u ovim slučajevima:

 • Ako vam često izgaraju osigurači, iskače fidovka ili mislite da je vaša sigurnost ugrožena zbog loših i starih elektro instalacija, nemojte odgađati poziv. Nazovite električara barem kako bi dobili mišljenje i procjenu rizika.
 • Ukoliko uočite iskrenje, dim ili osjetite miris paljevine blizu električnih instalacija (npr. kod bijele tehnike, kablova ili u razvodnoj ploći), to može biti znak kratkog spoja koji može rezultirati požarom. ODMAH ZOVITE hitne elektro intervencije, jer požar samo što nije nastupio. Nipošto nemojte zalijevati vodom već isključite glavnu sklopku na razvodnoj ploči. 
 • U slučaju izloženih žica i kablova s oštećenom izolacijom ili bez nje, te u situaciji kada osjećate peckanje struje u dodiru s metalnim uređajima ili sanitarijama. Ovi problemi bi trebali biti popravljeni odmah, jer riskirate sigurnost svih ukućana.
 • Naravno zovite i kada uopće nema struje u kući, jer bez struje se jednostavno ne može. Struja u kući nestaje zbog raznih razloga, a glavni su: izgaranje osigurača ili fidovke, iskakanje osigurača uslijed preopterećenja električne instalacije, kratkog spoja u električnim instalacijama, kvara na elektro uređajima i drugo.  

Također, ako nemate struje u cijeloj kući, moguće je da se radi o prekidu napajanja koje je predviđeno od strane elektre i HEP-a. Kako bi saznali je li vaše područje zahvaćeno privremenom obustavom električne energije, pogledajte popis planiranih prekida napajanja na službenim stranicama Elektre Zagreb.

2. Cijena rada električara: Koliko košta popravak elektroinstalacija?

Cijena hitnih elektroinstalaterskih radova može varirati i ovisi o više faktora: 

 • O području grada Zagreba (i okolice) u kojem se nalazite.
 • O danu kada zovete. Cijena hitnih intervencija u radne dane niža je od one vikendom.
 • O vremenu kada zovete. Najniža cijena hitne intervencije je između 8 i 18h, dok je ona navečer ili po noći znatno veća. 

Postoji fiksna cijena električara po izlazu te satnica po kojoj se radi. Za više detalja možete pogledati cjenik ili nazvati za informaciju.

3. Kako odabrati pouzdanog električara?

Odabir električara (popularno zvan “strujić”), može biti težak. Vrlo često se radi o frustrirajućim i stresnim situacijama. Kod odabira bih vam preporučio da gledate recenzije koje majstor ima od strane klijenata (npr. na Googleu, sekciji s komentarima na web stranici ili forumima), kao i certifikate i kredibilitet koje električar posjeduje.

Na taj način, vrlo je lako donijeti odluku i odabrati osobu kojoj ćete povjeriti svoju sigurnost. Vrlo je bitno da majstor bude visoko kvalificiran i pouzdan, jer radi se o vašem zdravlju i sigurnosti!

4. Na kojem području pružam usluge hitnih intervencija?

U Zagrebu, kao električar pokrivam sve kvartove: Centar, Trešnjevku, Voltino, Jarun, Prečko, Špansko, Malešnicu, Vrapče, podsused, Srednjake, Mihaljevac i cijelu podsljemensku zonu, Maksimir, Dubravu te područje Novog Zagreba.

Okolica podrazumijeva: Zabok, Zaprešić, Samobor, Svetu nedjelju, Jastrebarsko, Pokupsko, Veliku Goricu, Sesvete i Dugo selo te sva ostala mjesta u krugu od 50ak km od Zagreba.

Ako želite znati dolazim li u vaše mjesto slobodno nazovite i reći ću vam cijenu. Stojim na raspolaganju za sva pitanja.

Hitne intervencije na struji - Električar Zagreb

Ostale usluge hitnih intervencija i kućnog majstora

Kao svestrani majstor mnogih zanata radim i druge vrste hitnih intervencija. Također, pružam usluge kućnih popravka i servisa, kao i usluge raznih montaža u kućanstvu i uredima.

Ako želite sami obavljati kućne popravke i servise, pružam vam razne korisne savjete. Pogledajte sekciju bloga gdje vam dajem mnoge savjete za održavanje vaše kuće ili stana - budite sami svoj kućni majstor! Uz ove savjete, osigurajte dugovječnost vaše stolarije, namještaja i instalacija. Uštedite i pobrinite se za sigurnost i dugovječnost vašeg doma!

Scroll To Top