Skip to content

HITNE BRAVARSKE INTERVENCIJE

┼Żrtva ste┬ákra─Ĺe torbice, izgubili ste klju─Ź ili su vam se jednostavno┬ázalupila┬ávrata i┬ápitate se kako otvoriti zaklju─Źana vrata? Ne brinite! Pouzdan majstor┬ábravar┬áiz Zagreba┬áje ovdje da vam┬ásmanji stres┬ái pomogne u┬áobijanju brave i otklju─Źavanju vrata!

Ovdje se nalazi┬ácijena hitnih bravarskih intervencija, iako ona ovisi i o potrebnom zahvatu pri otvaranju zaklju─Źanih vrata. Nazovite i pitajte za cijenu otklju─Źavanja vrata ili zamjene┬ábrave, jer cijena promjene brave na vratima varira ovisno o tipu vrata i brave te o vremenu kada ┼żelite intervenciju. Za upite sam dostupan 08-20h, a za hitne intervencije 0-24h.

Pripazite s jeftinim bravarskim uslugama, jer jeftino ne zna─Źi kvalitetno i profesionalno. Zovite┬ápouzdanog i┬ástru─Źnog┬ábravara profesionalca┬ás┬ádugogodi┼ínjim iskustvom! Dostupan na podru─Źju cijelog Zagreba i okolice.

Bravarski poslovi uklju─Źuju sve ┼íto je vezano uz metalne dijelove prozora i vrata, a to se prvenstveno odnosi na brave, kvake i okove. Bilo da se radi o otvaranju┬ázaklju─Źanih vrata, promjeni brave ili popravku otpalog prozora,┬áintervenirati se mora brzo jer riskirate sigurnost va┼íe imovine i vas samih! Nemojte ─Źekati, nazovite odmah!

Popis usluga koje pru┼żam u sklopu hitnih bravarskih intervencija:

  • Hitno otvaranje zaklju─Źanih, zalupljenih i zaglavljenih vrata (otvaranje vrata bez klju─Źa)
  • Obijanje i otvaranje brava (i protuprovalnih brava)
  • Promjena brave na vratima
  • Hitni popravak ili zamjena neispravne kvake, brave ili cilindra na vratima
  • Hitni bravarski popravci nakon provale
  • Hitno otvaranje i promjena brave na protuprovalnim vratima
  • Hitno otvaranje zaglavljenih prozora i balkonskih vrata
  • Hitni popravak gara┼żnih vrata
  • Sve ostale hitne bravarske intervencije i usluge bravara
hitne-bravarske-intervencije

Javite se ako ┼żelite┬ápouzdanog bravara┬ákoji obavlja popravke, servise i hitne intervencije po cijelom Zagrebu i okolici. Pogledajte i sve┬áostale vrste┬áhitnih intervencija koje pru┼żam, kao i┬áservis protuprovalnih vrata.

Ukoliko vam zapinju ili ┼íkripe vrata, pogledajte stru─Źne┬ásavjete za njihovo podmazivanje. Odr┼żavanje i briga o stolariji je vrlo va┼żna. Stoga pogledajte i savjete za pode┼íavanje PVC ulaznih vrata┬ái┬ápode┼íavanje sobnih vrata.

Nudim i servis i popravak prozora i vrata. Uz to, pogledajte sve besplatne savjete kako bi bili sami svoj ku─çni majstor kod popravka prozora:

hausmajstor-servis-vrata-i.-prozora_6
Scroll To Top