Skip to content

HITNE BRAVARSKE INTERVENCIJE

ŇĹrtva ste¬†krańĎe torbice, izgubili ste kljuńć ili su vam se jednostavno¬†zalupila¬†vrata i¬†pitate se kako otvoriti zakljuńćana vrata? Ne brinite! Pouzdan majstor¬†bravar¬†iz Zagreba¬†je ovdje da vam¬†smanji stres¬†i pomogne u¬†obijanju brave i otkljuńćavanju vrata!

Ovdje se nalazi¬†cijena hitnih bravarskih intervencija, iako ona ovisi i o potrebnom zahvatu pri otvaranju zakljuńćanih vrata. Nazovite i pitajte za cijenu otkljuńćavanja vrata ili zamjene¬†brave, jer cijena promjene brave na vratima varira ovisno o tipu vrata i brave te o vremenu kada Ňĺelite intervenciju. Za upite sam dostupan 08-20h, a za hitne intervencije 0-24h.

Pripazite s jeftinim bravarskim uslugama, jer jeftino ne znańći kvalitetno i profesionalno. Zovite¬†pouzdanog i¬†struńćnog¬†bravara profesionalca¬†s¬†dugogodiŇ°njim iskustvom! Dostupan na podruńćju cijelog Zagreba i okolice.

Bravarski poslovi ukljuńćuju sve Ň°to je vezano uz metalne dijelove prozora i vrata, a to se prvenstveno odnosi na brave, kvake i okove. Bilo da se radi o otvaranju¬†zakljuńćanih vrata, promjeni brave ili popravku otpalog prozora,¬†intervenirati se mora brzo jer riskirate sigurnost vaŇ°e imovine i vas samih! Nemojte ńćekati, nazovite odmah!

Popis usluga koje pruŇĺam u sklopu hitnih bravarskih intervencija:

  • Hitno otvaranje zakljuńćanih, zalupljenih i zaglavljenih vrata (otvaranje vrata bez kljuńća)
  • Obijanje i otvaranje brava (i protuprovalnih brava)
  • Promjena brave na vratima
  • Hitni popravak ili zamjena neispravne kvake, brave ili cilindra na vratima
  • Hitni bravarski popravci nakon provale
  • Hitno otvaranje i promjena brave na protuprovalnim vratima
  • Hitno otvaranje zaglavljenih prozora i balkonskih vrata
  • Hitni popravak garaŇĺnih vrata
  • Sve ostale hitne bravarske intervencije i usluge bravara
hitne-bravarske-intervencije

Javite se ako Ňĺelite¬†pouzdanog bravara¬†koji obavlja popravke, servise i hitne intervencije po cijelom Zagrebu i okolici. Pogledajte i sve¬†ostale vrste¬†hitnih intervencija koje pruŇĺam, kao i¬†servis protuprovalnih vrata.

Ukoliko vam zapinju ili Ň°kripe vrata, pogledajte struńćne¬†savjete za njihovo podmazivanje. OdrŇĺavanje i briga o stolariji je vrlo vaŇĺna. Stoga pogledajte i savjete za podeŇ°avanje PVC ulaznih vrata¬†i¬†podeŇ°avanje sobnih vrata.

Nudim i servis i popravak prozora i vrata. Uz to, pogledajte sve besplatne savjete kako bi bili sami svoj kuńáni majstor kod popravka prozora:

hausmajstor-servis-vrata-i.-prozora_6
Scroll To Top