Skip to content

HITNE BRAVARSKE INTERVENCIJE

Žrtva ste krađe torbice, izgubili ste ključ ili su vam se jednostavno zalupila vrata i pitate se kako otvoriti zaključana vrata? Ne brinite! Pouzdan majstor bravar iz Zagreba je ovdje da vam smanji stres i pomogne u obijanju brave i otključavanju vrata!

Ovdje se nalazi cijena hitnih bravarskih intervencija, iako ona ovisi i o potrebnom zahvatu pri otvaranju zaključanih vrata. Nazovite i pitajte za cijenu otključavanja vrata ili zamjene brave, jer cijena promjene brave na vratima varira ovisno o tipu vrata i brave te o vremenu kada želite intervenciju. Za upite sam dostupan 08-20h, a za hitne intervencije 0-24h.

Pripazite s jeftinim bravarskim uslugama, jer jeftino ne znači kvalitetno i profesionalno. Zovite pouzdanog i stručnog bravara profesionalca s dugogodišnjim iskustvom! Dostupan na području cijelog Zagreba i okolice.

Bravarski poslovi uključuju sve što je vezano uz metalne dijelove prozora i vrata, a to se prvenstveno odnosi na brave, kvake i okove. Bilo da se radi o otvaranju zaključanih vrata, promjeni brave ili popravku otpalog prozora, intervenirati se mora brzo jer riskirate sigurnost vaše imovine i vas samih! Nemojte čekati, nazovite odmah!

Popis usluga koje pružam u sklopu hitnih bravarskih intervencija:

  • Hitno otvaranje zaključanih, zalupljenih i zaglavljenih vrata (otvaranje vrata bez ključa)
  • Obijanje i otvaranje brava (i protuprovalnih brava)
  • Promjena brave na vratima
  • Hitni popravak ili zamjena neispravne kvake, brave ili cilindra na vratima
  • Hitni bravarski popravci nakon provale
  • Hitno otvaranje i promjena brave na protuprovalnim vratima
  • Hitno otvaranje zaglavljenih prozora i balkonskih vrata
  • Hitni popravak garažnih vrata
  • Sve ostale hitne bravarske intervencije i usluge bravara
hitne-bravarske-intervencije

Javite se ako želite pouzdanog bravara koji obavlja popravke, servise i hitne intervencije po cijelom Zagrebu i okolici. Pogledajte i sve ostale vrste hitnih intervencija koje pružam, kao i servis protuprovalnih vrata.

Ukoliko vam zapinju ili škripe vrata, pogledajte stručne savjete za njihovo podmazivanje. Održavanje i briga o stolariji je vrlo važna. Stoga pogledajte i savjete za podešavanje PVC ulaznih vrata i podešavanje sobnih vrata.

Nudim i servis i popravak prozora i vrata. Uz to, pogledajte sve besplatne savjete kako bi bili sami svoj kućni majstor kod popravka prozora:

hausmajstor-servis-vrata-i.-prozora_6
Scroll To Top