Skip to content

O MENI

Kućni majstor - Kruno Flegar Hausmajstor

Ime mi je KRUNOSLAV FLEGAR, rođen sam u Zagrebu 1973. godine gdje i sada živim. Po zanimanju sam strojarski tehničar te monter strojarskih instalacija i konstrukcija. Održavanjem i uređenjem nekretnina te raznih postrojenja bavim se profesionalno već 27 godina. Počeo sam se time ozbiljno baviti već s 14-15 godina uz oca obrtnika koji je imao instalatersko-bravarsku radionicu. Nakon vojske 1993. godine pokrećem vlastiti instalatersko-bravarski obrt FLEMONT, koji nakon par godina uspješnog poslovanja prerasta u građevinsku tvrtku specijaliziranu za adaptacije i uređenje nekretnina. Ta tvrtka (FLEMONT d.o.o.) je dugi niz godina vrlo uspješno poslovala, zapošljavala puno ljudi i odradila na stotine projekata adaptacija, ali sam ju u godinama recesije morao zatvoriti.

2014. godine poslovanje selim u London i tamo sam se 3 godine bavio održavanjem objekata i hitnim intervencijama. Tamo sam shvatio koliko su vrijedne moje spretne ruke, iskustvo i vještine kojima vladam, te od onda radim isključivo sam. Sada sam opet u Zagrebu i radi kao Hausmajstor (kućni majstor) uglavnom manje stolarske, bravarske i instalaterske radove, popravljam vrata i prozore, servisiram centralna grijanja, popravljam sanitarije... Također izvodim jednostavnije elektro radove, radim popravke i montaže rasvjetnih tijela, mijenjam utičnice i prekidače i popravljam kuhinjske elemente. Radim servis ugradbenih ormara i raznih kliznih sistema vrata.

Pogledajte što klijenti kažu o meni na stranici s komentarima.

Zanima li Vas što sam radio u Londonu, na stranici mybuilder.com možete vidjeti opis poslova i stotine komentara mojih tamošnjih klijenata.

Uz adaptacije, nekoliko godina sam se bavio Pasivnim i Niskoenergetskim kućama te Zelenom gradnjom. Intenzivno sam se educirao u tom području, odradio neke projekte te stekao sljedeće certifikate:

  • Specijalist za Niskoenergetsku i Pasivnu gradnju
  • Green building professional
  • Specijalist za obnovljive izvore energije

Ukoliko trebate stručne savjete iz tog područja, slobodno mi se javite.

Hvala Vam na interesu za moje usluge i javite se - očekujem Vaš poziv 🙂

Scroll To Top