O MENI

Ime mi je KRUNOSLAV FLEGAR, rođen sam u Zagrebu 1973 god. gdje i sada živim. Po zanimanju sam strojarski tehničar i monter instalacija. Održavanjem i uređenjem nekretnina bavim se profesionalno već 25 godina. Počeo sam to raditi još kao dječak uz oca obrtnika koji je imao instalatersko-bravarsku radionicu. Nakon vojske 1993. god. pokrećem vlastiti instalatersko-bravarski obrt FLEMONT, koji nakon par godina uspješnog poslovanja prerasta u građevinsku tvrtku specijaliziranu za adaptacije i uređenje interijera. Tvrtka je dugi niz godina vrlo uspješno poslovala i odradila na stotine projekata, ali sam ju u godinama recesije na žalost morao zatvoriti. 2014. godine sam preselio poslovanje u London i tamo se 3 godine bavio održavanjem nekretninma. Taj posao sam zavolio te se od 2017. godine time bavim u Zagrebu. Radim sada ovdje kao Hausmajstor (kućni majstor) uglavnom manje stolarske, bravarske i instalaterske radove, popravljam vrata i prozore, servisiram centralna grijanja, popravljam sanitarije... Također izvodim jednostavnije elektro radove, radim popravke i montaže rasvjetnih tijela, mijenjam utičnice i prekidaće... Sastavljanje i montaža namještaja također je jedna od mojih usluga. Radim popravke kuhinja, servis klasičnih i ugradbenih ormara te raznih kliznih sistema vrata. Pogledajte što klijenti kažu o meni na stranici s komentarima.

Zanima li Vas kako sam posao Handyman-a (ovdje Hausmajstor) radio u Londonu, na linku možete vidjeti stotine komentara mojih tamošnjih klijenata.

Posjedujem i stolarsko-bravarsku radionicu te izrađujem drvo-metalne terase, ograde, stepenice, galerije, nadstrešnice... Izrađujem i montiram razne police (lebdeće drvene police, Industrial police, knauf police). Izrađujem razne regale i police za garaže, podrume, skladišta...

S obzirom da sam se 15 godina bavio adaptacijama stanova i kuća, mogu Vam i u tome pomoći savjetima, projektiranjem adaptacija, vođenjem projekata te nadziranjem radova. Poznajem puno kvalitetnih obrtnika i majstora raznih profila, pa mogu oformiti tim za bilo kakav projekat.

Uz adaptacije, nekoliko godina sam se bavio Pasivnim i Niskoenergetskim kućama te Zelenom gradnjom. Intenzivno sam se educirao u tom području te stekao slijedeće certifikate: Specijalist za Niskoenergetsku i Pasivnu gradnju, Green building professional, Specijalist za obnovljive izvore energije.

Hvala Vam na interesu za moje usluge i javite se - očekujem Vaš poziv

Lijep pozdrav,
Kruno