Skip to content

SERVIS PROTUPROVALNIH VRATA - ZAMJENA CILINDRA I PROMJENA BRAVE

Tražite profesionalnog majstora bravara za popravak ili servis protuprovalnih vrata? Došli ste na pravo mjesto! Obavljam bravarske usluge na području Zagreba i okolice:

  • Popravak protuprovalnih vrata
  • Servis protuprovalnih vrata
  • Servis i promjena brave na protuprovalnim vratima
  • Zamjena cilindra na protuprovalnim vratima

Saznajte više informacija o cijeni promjene brave na protuprovalnim vratima. Nazovite i dogovorite svoj termin odmah!

Nastavite čitati kako biste saznali više o zamjeni protuprovalne brave i cilindra na protuprovalnim vratima. Ti se dijelovi troše i kvare pa zahtjevaju popravak i servis, a ponekad i zamjenu.

Popravak protuprovalnih vrata - Majstor Zagreb


Više o
cijeni servisa protuprovalnih vrata i zamjeni brave ili cilindra možete saznati na pozivom na broj 098282212.

Protuprovalna vrata (zvana i blindo vrata) treba redovito servisirati, održavati i podešavati. Jedino redovito održavana protuprovalna vrata mogu funkcionirati dugi niz godina.

Čim primjetite neko zapinjanje, škripu, otežano zatvaranje ili zapinjanje ključa u vratima, bilo bi dobro pozvati majstora bravara da napravi servis vaših vrata i ukloni kvar. Ako zanemarite signale koji upućuju da s vratima nešto nije u redu, mogla bi se dogoditi neka veća šteta ili blokiranje vrata. U tom slučaju cijena otvaranja blokiranih vrata i zamjene brave na protuprovalnim vratima može biti jako visoka! Nemojte odgađati servisiranje vaših vrata - izbjegnite troškove od kojih boli glava!

Mehanizmi u protuprovalnim (blindo) vratima prilično su složeni i zahtijevaju povremeno servisiranje, podešavanje, čišćenje i podmazivanje. Dijelovi koji se najčešće kvare su cilindri i brave za protuprovalna vrata te kvake.

Mehaničko trošenje i zamor materijala, zub vremena, korozija, prašina i druge nečistoće otežavaju rad i funkcioniranje vrata pa često zbog zapuštenosti dolazi do neželjenih posljedica kao što su:

Mehanizam protuprovalnih vrata - Popravak
  • Obješenost vrata i problemi sa funkcioniranjem brave protuprovalnih vrata, 
  • Otežano okretanje ključa ili zapinjanje ključa u vratima, 
  • Otežano pokretanje brave i pomicanje kvake,
  • Vrata se sama otvaraju ili se nakon jačeg zalupljivanja ne daju više otvoriti i slično.


Za ove i slične probleme, nazovite stručnjaka za servis protuprovalnih vrata!

Ako želite izbjeći skupe hitne intervencije na protuprovalnim vratima, potrebno ih je redovito održavati i servisirati. Čišćenje, podmazivanje i podešavanje protuprovalnih vrata je također usluga koju pružam. Ukoliko se protuprovalna vrata ne održavaju redovito, događaju se problemi sa zapinjanjem vrata o pod ili štok, zapinjanje ključa u bravi, teško otvaranje/zatvaranje vrata i slično, a nerijetko i zaglavljenje brave. Izbjegnite neugodnosti! Servis protuprovalnih vrata, promjenu brave i ostale popravke prepustite profesionalcu.

Ako želite biti sami svoj kućni majstor, na blogu vam dajem korisne savjete za:

U slučaju većih kvarova, provala ili gubitka ključa, pružam usluge hitnih bravarskih intervencija 0-24h na području cijelog Zagreba i okolice. 

Ako trebate zamjenu brave ili okova na klasičnim vratima (ili općenito stolarske popravce), možda će vas zanimati usluga popravka prozora i vrata. Uz to, pružam i uslugu montaže dodatne sigurnosne brave za ulazna vrata.

Bravar profesionalac za servis, popravak ili mijenjanje brave na protuprovalnim vratima stoji vam na raspolaganju. Nemojte odgađati servis protuprovalnih vrata - nazovite odmah!

Scroll To Top