Skip to content

RAZNE MONTAŽE

Budući da se najviše bavim hitnim intervencijama i popravcima, iz "prve ruke" vam mogu reći da je nemali broj ljudi koji si prilikom montaže police ili ogledala probuše cijev ili neki kabel u zidu. Koliko god "probušiti par rupa i postaviti policu" izgleda banalan posao, nerijetko takvi "poslići" završavaju vrlo neugodno, a često i uz katastrofalne posljedice - npr. ukoliko se probuši cijev. Gdje se koja cijev (od vode, kanalizacije, grijanja, plina, klime...) nalazi teško je točno znati i stručnjaku, a kamoli laiku koji misli da je za takav posao dovoljno imati bušilicu. Majstori za takve poslove koriste detektore za struju i cijevi, pa se neugodni ishodi bušenja svode na minimum. Majstori također imaju više tipova bušilica i adekvatna svrdla (jer nije isto bušiti armirani beton i knauf) te znanje o tome kakva se tipla i vijak koristi za pojedinu vrstu zida, kako vam novomontirani televizor ne bi pao na pod. Majstori obično sa sobom imaju i nekoliko kofera raznog montažnog pribora i sve potrebne vrste vijaka, pa se posao završi brzo na zadovoljstvo naručioca i susjeda. U nastavku slijedi info za kakve me sve montaže možete angažirati.

  • Izrada i montaža raznih polica i regala
  • Izrada i montaža raznih vješalica za kapute
  • Montaža ogledala, slika, zidnih satova
  • Montaža prozorskih karniša, prozorskih sjenila i žaluzina
  • Sastavljanje i montaža sportskih rekvizita
  • Montaža utičnica i prekidača
  • Montaža slavina i sanitarne opreme
  • Montaža raznih uređaja i bijele tehnike
razne-montaze

MONTAŽA AUTOMATSKOG ZATVARAČA VRATA

automatski-zatvarac-vrata

Automatski zatvarač vrata je izuzetno koristan uređaj koji ne samo da osigurava potpuno zatvaranje vrata, nego spriječava i lupanje vratima. Osim toga, automatski zatvarači vrata štede toplinsku energiju grijanih i hlađenih prostora jer vrata drže uvijek zatvorenima, pa se takvi prostori ne griju ili hlade nepotrebno zrakom izvana.

MONTAŽA ŠPIJUNKE (ZURILA) NA VRATA

Špijunka za vrata (zurilo) standardna je oprema bolje opremljenih vrata, no mnoga vrata špijunku nemaju pa to možemo naknadno ugraditi. Korisna je to naprava pogotovo ako ste starija osoba, ljepšeg spola i često ste kod kuće sami.

digitalna-spijunka (1)

MONTAŽA DODATNE SIGURNOSNE BRAVE ZA VRATA I PROZORE

dodatna-sigurnosna-brava

Ukoliko u stanu imate kvalitetna protuprovalna vrata i stan vam je dovoljno visoko da ne postoji mogućnost provale kroz prozor ili preko balkona, možemo reći da ste relativno sigurni od provale.

MONTAŽA SIGURNOSNOG LANCA ZA VRATA

Sigurnosni lanac odlična je zaštita od nasilnog upada neželjenog „gosta“ u stan, pogotovo ako ste ljepšeg spola, starija osoba ili vam je dijete često samo kod kuće.

sigurnosni-lanac-za-ulazna-vrata

MONTAŽA VENTUS OTKLOPNOG SISTEMA ZA VISOKE PROZORE

ventus-otklopni-sistem

U nekim stanovima i poslovnim prostorima ugrađeni su visoki prozori i nadsvjetla iznad vrata koje nije moguće dohvatiti rukom bez ljestvi, pa se na takve prozore ugrađuju VENTUS sistemi za otvaranje prozora.

MONTAŽA PRAGOVA ZA VRATA

Prag na ulaznim vratima u stan ili kuću dobro je imati iz više razloga. Glavni je razlog izolacija od buke i propuha iz stubišta, ali i prašina iz hodnika koja s propuhom struji ispod vrata i ulazi u vaš stan nije zanemariv razlog.

montaza-pragova

MONTAŽA ODBOJNIKA I STOPERA ZA VRATA

stoper-za-vrata

Na ulaznim vratima u stambenu zgradu ili poslovni prostor dobro je imati odbojnik koji spriječava lupanje vrata o zid. Također je korisno imati i stoper za vrata da se u vrijeme nekog prenošenja stvari ili velike frekvencije prolaza, vrata mogu sasvim otvoriti i zadržati ih u otvorenom položaju.

Scroll To Top