Skip to content

MONTAŽA DODATNE SIGURNOSNE BRAVE ZA VRATA I PROZORE

U stanu imate kvalitetna protuprovalna vrata? I stan vam je dovoljno visoko da ne postoji mogućnost provale kroz prozor ili preko balkona? U tom slučaju ste relativno sigurni od provale. Bitno je još k tome imati i ključeve koji se ne mogu kopirati bez vlasničke kartice, jer kada god ključ date nekom majstoru, čistačici ili podstanaru, u riziku ste kopiranja tog ključa i neovlaštenog ulaska u stan. Nemojte to dopustiti. Zaslužujete se osjećati sigurno!

Nemate protuprovalna vrata? Ako imate neka obična drvena vrata i stan vam je u prizemlju ili na 1. katu te postoji mogućnost prilaza preko balkona, terasa ili krova, u velikom ste riziku od provale.

Moglo bi čak reći da nije upitno hoće li Vam u stan biti provaljeno – samo je pitanje vremena! Stoga bih Vam preporučio da ugradite dodatnu sigurnosnu bravu za ulazna vrata te sigurnosne kvake i brave na prozore i balkonska vrata. Ima tu raznih opcija i mogu Vam pomoći da se sigurnost stana značajno unaprijedi za relativno male novce. Za dodatnu sigirnost možete razmisliti o ugradnji lanca za vrata ili špijunke za vrata.

Možete birati između dodatne sigurnosne brave, prozorske kvake s bravicom ili sigurnosne kvake za ulazna vrata sa štitnikom ključanice. Javite se, zajedno ćemo naći idealno rješenje za Vas kako bi se osjećali sigurno u svojem domu!

dodatna-sigurnosna-brava

DODATNA SIGURNOSNA BRAVA

prozorska-kvaka-s-bravicom

PROZORSKA KVAKA S BRAVICOM

sigurnosna-kvaka-za-ulazna-vrata-sa-štitnikom.kljucanice

SIGURNOSNA KVAKA ZA ULAZNA VRATA SA ŠTITNIKOM KLJUČANICE

Scroll To Top