Skip to content

MONTAŽA ŠPIJUNKE ZA VRATA (OBIČNA I DIGITALNA)

Špijunka za vrata (zurilo) standardna je oprema bolje opremljenih vrata. Mnoga vrata špijunku nemaju pa ju je potrebno naknadno ugraditi. Također, bitno je raditi redoviti servis protuprovalnih vrata.

Povećajte sigurnost svog doma, bilo da živite sami ili s obitelji. Zaštitite se od nepoznatih osoba, provalnika koji se ne ustručavaju provaliti čak i kad je netko u kući. Kriminalci i lopovi nakon otvaranja vrata procijene da vas mogu lako zaplašiti i svladati te mogu postati agresivni. Iz tog razloga dobro je uvijek prije otvaranja vrata pogledati kroz špijunku i provjeriti tko vam kuca na vrata.

Ako je osoba nepoznata, a ipak želite otvoriti, svakako biste trebali imati lanac za vrata koji spriječava nasilan ulazak nepozvane osobe u stan.

Špijunka se može ugraditi u gotovo sve vrste vrata neovisno radi li se o drvenim, PVC, ALU ili čak protuprovalnim vratima.

Kakve vrste špijunki postoje? Uz one klasične optičke špijunke sa širokokutnom lećom postoje i digitalne špijunke koje s vanjske strane imaju malu kamericu integriranu u vrata, a s unutarnje strane je monitor veličine mobitela. Takva digitalna video špijunka jednostavnija je za korištenje i pogodna je za sve uzraste. Za razliku od klasične optičke špijunke za koju treba biti dovoljno visok, digitalnu mogu koristiti i djeca. Dakle, ukoliko želite i svojoj maloj djeci omogućiti pogled s druge strane vrata, digitalna video špijunka savršeno je rješenje za Vas.

klasicna-spijunka

KLASIČNA ŠPIJUNKA

digitalna-spijunka (1)

DIGITALNA ŠPIJUNKA

Scroll To Top